2024. June 21.

Facebook

Látogatóink száma:

Oldalunkat jelenleg látogató böngészi

Törzsvásárlói program

Tisztelt Törzsvásárlóink, és leendő Törzsvásárlóink!

Gyógyszertári törzsvásárlói program leírása

A 2011. január 1-ével életbe lépett törvényi szabályozás miatt (Gyftv. 17. § (8)), a TB által támogatott gyógyszerekre semmilyen kedvezmény nem adható.

A támogatott gyógyszereken kívül, viszont minden más, -nem támogatott gyógyszerek, egyéb termékek, stb.- vásárlásakor %-os kedvezmény adását nem tiltja a törvény, így törzsvásárlói programunkat ebbe az irányba módosítjuk.

Az eddigi pontrendszer helyett, hogy több kedvezményt nyújthassunk kedves vásárlóinknak, most a vásárláskor bemutatott törzsvásárlói kártyára a támogatott gyógyszerek, és gyógyászati segédeszközök térítési díján kívül, minden más termék fogyasztói árából 2 %-os kedvezményben részesítjük.

A gyógyszertárak között kötött megállapodási szerződés alapján, valamint a technikai háttér megteremtésével, 2011. július 1-étől, kártyáját használhatja még a következő gyógyszertárakban is:

·        István Király Gyógyszertár 2112. Veresegyház Könyves K. út 5.

tel: 06-28-558-060; honlap: www.istvankiralypatika.hu

·        Tátorján Fiókgyógyszertár 2165. Kisnémedi Fő út 4.

tel: 06-27-366-583; honlap: www.szterzsebetpatika.hu

 


A program leírás, és a szabályzat elolvasása után, ide kattintvatöltheti ki a kártyaigénylő adatlapot, melyet a küldés gombra kattintva juttathat el hozzánk, és e-mailban értesítjük  törzsvásárlói kártyája elkészültéről, melyet legközelebbi vásárlásakor átvehet kollégáinknál.

Gyógyszertári törzsvásárlói program

Csatlakozzon Ön is az Szent Erzsébet Gyógyszertár törzsvásárlói programjához, és állandó akcióink mellett, vegye igénybe a Törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezményt is, minden alkalommal mikor a gyógyszertárban vásárol.

A 2011. január 1-ével életbe lépett törvényi szabályozás miatt (Gyftv. 17. § (8)), a TB által támogatott gyógyszerekre semmilyen kedvezmény nem adható.

A támogatott gyógyszereken kívül, viszont minden más, -nem támogatott gyógyszerek, egyéb termékek, stb.- vásárlásakor használhatja Törzsvásárlói kártyáját, és igénybe veheti kártyája nyújtotta 2 %-os kedvezményt.

A gyógyszertárak között kötött megállapodási szerződés alapján, 2011. július 1-étől, kártyáját használhatja még a következő gyógyszertárakban is:

·        István Király Gyógyszertár 2112. Veresegyház Könyves K. út 5.

tel: 06-28-558-060; honlap: www.istvankiralypatika.hu

·        Tátorján Fiókgyógyszertár 2165. Kisnémedi Fő út 4.

tel: 06-27-366-583; honlap: www.szterzsebetpatika.hu

Hogyan igényelhet kártyát?

A kártya igénylése díjmentes.

A törzsvásárlói programban való részvételi szabályzatot a másik oldalon találja, melyet kérjük figyelmesen olvasson el, ha csatlakozni kíván, a kitöltött igénylőlapot dobja be az erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba, majd következő vásárlásakor kérje kártyáját az Önt kiszolgáló kollégánktól, és ezt a nyomtatványt pedig tartsa meg!

Csatlakozzon programunkhoz!

Ha Ön már rendelkezik Törzsvásárlói kártyával, és adataiban bármilyen változás áll be, kérjük segítse munkánkat, és értesítsen minket a változásokról, melyet megtehet személyesen, vagy e-mailban.

A program szervezői:

Szent Erzsébet 2000 Bt; Szent Erzsébet Gyógyszertár

2112. Veresegyház Fő út 56.

Tel: 06-28-385-020; fax: 06-28-589-030

Email: szenterzsebet@vnet.hu

Web: www.szterzsebetpatika.hu


 

Törzsvásárlói program szabályzat

1. Szervező

A Szent Erzsébet Gyógyszertárat üzemeltető Szent Erzsébet 2000 Bt. Törzsvásárlói Programot szervez, mely 2009. október 1-től határozatlan ideig a veresegyházi Szent Erzsébet Gyógyszertárban, veresegyházi István Király Gyógyszertárban, és a Kisnémediben lévő Tátorján Fiókgyógyszertárban érvényes.

2. Szervezők elérhetősége, adatai

Szent Erzsébet Gyógyszertár (Szent Erzsébet 2000Bt) 2112. Veresegyház Fő út 56.

Tel: 06-28-385-020; fax: 06-28-589-030; email: szenterzsebet@vnet.hu; web: www.szterzsebetpatika.hu

3. Általános feltételek, belépés

A Törzsvásárlói Program ( a továbbiakban: a Program) Szabályzata, a Programban résztvevő, kizárólag természetes személy (Kártyabirtokos, Jelentkező) és a Szent Erzsébet 2000 Bt. (a továbbiakban: Gyógyszertár) közötti szerződés feltételrendszere. A Gyógyszertár fenntartja magának a jogot, hogy a Szabályzatot a gyógyszertárban kifüggesztett tájékoztatás mellett módosítsa. A Jelentkezők a Jelentkezési lap kitöltésével és aláírásával, illetőleg a kártya használatával, a Gyógyszertárral szerződést kötnek, melynek értelmében a Szabályzatban leírtakat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja és betartja. Egy Kártyabirtokos csak egy Törzsvásárlói Kártyával (a továbbiakban: Kártya) rendelkezhet, mely a Gyógyszertár tulajdona. A Jelentkező a jelentkezési lapot köteles a valóságnak megfelelően és olvashatóan kitölteni. Az aláíratlan vagy nem valós adatokat tartalmazó, illetve a hiányos vagy olvashatatlan Jelentkezési Lap érvénytelen. A Jelentkezési Lapon közölt bármely adat megváltozásáról a Gyógyszertárat értesíteni kell. Az ennek elmulasztásából eredő valamennyi következmény és kár a Kártyabirtokost terheli. A Szent Erzsébet 2000 Bt. a törzsvásárlók személyes adatait bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja.

A Kártyabirtokosok hozzájárulnak ahhoz, hogy e-mail címüket a Gyógyszertár saját marketing- és levelezési céllal felhasználja.

4. Törzsvásárlói kártya

A Jelentkezési lap kitöltése után a Jelentkező egyedi vonalkóddal ellátott Törzsvásárlói Kártyát kap. Egy Kártyabirtokos csak egy Törzsvásárlói Kártyával rendelkezhet.

5. A Kártya használata

A Törzsvásárlói Kártya használata csak akkor fogadható el, ha a vásárlás alkalmával azt a Kártyabirtokos felmutatja. Vásárláskor, Törzsvásárlói kártyáját adja oda az Önt kiszolgáló kollégánknak, és így tudja érvényesíteni a 2% kedvezményt a számla végösszegéből, kivéve a támogatott gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök térítési díjából. Kártyáról a másikra történő átadására nincsen lehetőség.

8. Érvénytelen Kártya

Érvénytelennek minősül az a Kártya, amelyet a Gyógyszertár tiltólistára helyezett. Erre az alábbi esetekben kerülhet sor: ha a Kártya elvesztését (ellopását), használhatatlanná válását a Kártyabirtokos írásban bejelentette. Érvénytelen Kártyára nem adható pont. A Kártyák rosszhiszemű felhasználásának megakadályozása érdekében a Gyógyszertár jogosult a tiltólistán szereplő Kártyát a helyszínen bevonni.

9. A Program megszüntetése

A Program befejezését a Gyógyszertár –megfelelő értesítés mellett- szabadon döntheti és rendelheti el. A Program befejezéséről szóló értesítést a Gyógyszertár a befejezést megelőzően legalább 60 nappal a Gyógyszertárban jól látható helyen kifüggeszti, és honlapján közzéteszi.

A fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. oda vonatkozó rendelkezései az irányadóak.